Slottsskogsvallens idrottscentrum

Adress: Lars Israel Wahlmans Väg 32
Telefon: 031-368 20 90
E-post:
slottsskogsvallen@ioff.goteborg.se

På Slottsskogsvallens idrottscentrum samlas lagsporter och individuella idrottsgrenar. Vare sig du är motionär, elitidrottare eller bara livsnjutare finns ett brett utbud.

Vid varje nytt medlemskap ingår det gyminstruktion samt uppföljningar. På gymmet finns erfarna instruktörer som ger dig ett personligt anpassat träningsprogram. Här kan du också göra en kroppsanalys som ger dig en uppfattning om ditt allmäntillstånd. Om du gör en analys vid flera tillfällen blir den en bra värdemätare på hur du lyckas i din träning. Massage och bastu ingår i Slottsskogsvallens utbud.  

Gruppträning
Nytt på Vallen är utökade tider med gruppträning. Välj mellan olika pass så som Box, Yoga, Core, Rörlighet och Cirkelträning med flera. Via länken nedan till Slottsskogsvallens idrottscentrum hittar du mer utförliga passförklaringar.

Provträna kostnadsfritt i en vecka!
Just nu har du möjlighet att träna gratis under en vecka på Idrott & förenings alla motionsanläggningar. Åldersgräns är 16 år.

Hälsoveckan 2019
Under den 21 januari - 27 januari 2019 arrangerar Slottsskogsvallens idrottscentrum en Hälsovecka med en mängd olika prova-på aktiviteter så som exempelvis gruppträningspass, gyminstruktion med instruktör med mera. Allt är kostnadsfritt och utan anmälan. Ett mer detaljerat program kommer i början av det nya året, håll utkik på Hälsolots webbsida.

Vägbeskrivning

Slottsskogsvallens idrottscentrum