Stödcentrum Humlegården - för sexuellt utsatta kvinnor

Adress: Folke Bernadottes Gata 2
(vid Hagagatan och Göteborgs universitetsbibliotek)

Telefon031-13 14 17 eller 0703-13 26 94
E-postinfo@stodcentrumhumlegarden.se


Humlegården är en ideell förening som erbjuder stöd för kvinnor som utsatts för våldtäkt, sexuella övergrepp eller sexuella handlingar; någon handling som är på ett sexuellt sätt och mot din vilja, oavsett din ålder, om du var barn, ungdom eller vuxen och oavsett av vem/vilka.

Humlegårdens grund vilar på hjälp till självhjälp, kvinna till kvinna, vilket innebär att fånga det som fungerar och att förändringar är möjliga. Genom att tillsammans prata, lyssna, få ord, skapa ett språk kan vi få distans till det som hänt.

Hos Humlegården kan du ta del av öppen eller sluten stödgrupp, självbearbetande aktiviteter, föreläsningar och få enskilda samtal. 


Kontakt:
Du är välkommen att kontakta Humlegården om du behöver prata med någon, kanske känner du någon som varit med om något, har frågor om verksamheten, är intresserad av att bli medlem och boka ett välkomstsamtal eller vill komma på studiebesök.

De svarar i telefon i mån av tid. Givetvis kan du ringa alla dagar i veckan, även utanför telefontid, och lämna ett meddelande. Du kan också skicka ett sms eller maila så kontaktar de dig.
  • Måndag kl 9:00 – 16:00
  • Tisdag 9:00 – 20:00
  • Onsdag 9:00 – 20:00

 

Stödcentrum Humlegårdens webbsida