Aktivitetskatalogen

 

Våra kroppar är gjorda för rörelse, men dagens tekniska utveckling har gjort att vi rör oss allt mindre. Ett stillasittande liv kan medföra att du drabbas av övervikt, diabetes, hjärt/kärlsjukdomar eller andra vällevnadssjukdomar. Det är därför viktigt att du hittar ett sätt att vara fysiskt aktiv på som du trivs med! Om du hittar en aktivitet som du tycker är rolig är chansen större att du fortsätter att träna.

 

Tips på fysiska aktiviteter

I Aktivitetskatalogen finns tips på en mängd olika fysiska aktiviteter som erbjuds i Göteborg Centrum/Väster. En stor del av aktiviteterna passar för dig som ännu inte är så van vid att träna. Några arrangörer ger rabatt mot uppvisande av FaR® (Fysisk aktivitet på Recept). Vänd dig till din vårdcentral om du vill ha mer information om FaR®.

 

Innehållsförteckningen i aktivitetskatalogen är länkad till respektive aktivitet. Klicka till exempel på dans och du kommer till denna sida direkt. Vill du sedan komma tillbaka till innehållsförteckningen - tryck på tillbaka i högra hörnet. Bläddra och låt dig inspireras!

 

Tips! Kolla gärna in Aktivitetskatalogen för barn och unga också.

 

Aktivitetskatalog Centrala och Västra Göteborg