Poängpromenad när du själv har tid och lust!

Poängpromenad

Poängpromenaden kör på som vanligt under våren 2021, det är bara ut och traska! Utmana dig med knepiga frågor och få frisk luft och motion på köpet!Det finns tre rundor att välja på - Längs åarna i Stampenområdet, Guldhedsturen och Mossen. Samma frågor och samma tävling på alla rundor.

Arrangör: Hälsofrämjande och förebyggande inom stadsområde Centrum, Göteborgs Stad.
 

NÄR: Från och med måndag kl:13.00 är den nya poängpromenaden på plats och sitter kvar veckan ut.

Svar mejlar du till senior@aldrevardomsorg.goteborg.se eller skriver upp på ett papper och lämnar i dörrbrevlådan på antingen Verket, Lilla Stampgatan 1a, Träffpunkt Guldheden, Doktor Weltzins Gata 1 eller Mötesplats-Kulturhus, Karl Gustavsgatan 65.

Varje måndag ersätts frågorna med nya. Promenera själv eller med någon du känner, tänk bara på att hålla avstånd mellan er om ni är flera. Om någon fråga skulle saknas, meddela oss gärna via mejl eller telefon så sätter vi upp ett nytt exemplar snarast möjligt.

 

Kartor och väganvisningar:


Längs åarna
Med start i höjd med Valhallabadet, följ Mölndalsån ned till Ågrändsbron, fortsätt över bron och under Ullevigatan och vidare längs Fattighusån, med mål där Stampens kyrkogård slutar.

 Karta längs åarna

 

Guldhedsturen
Med start och mål på Doktor Fries Torg på utsidan av Nordic Wellness, promenera i parken som finns mellan Doktor Heymans Gata och Doktor Saléns Gata.

 

Mossen
Starten går från Fysiken på Gibraltargatan och tar oss genom det natursköna Mossen-området runt Mossens idrottsplats för att nå målet som ligger nära Pilbågsgatans hållplats.