Slottsskogsvallens idrottscentrum

Adress: Lars Israel Wahlmans Väg 32
Telefon: 031-368 20 90
E-post:
slottsskogsvallen@ioff.goteborg.se

På Slottsskogsvallens idrottscentrum samlas lagsporter och individuella idrottsgrenar. Vare sig du är motionär, elitidrottare eller bara livsnjutare finns ett brett utbud.

På gymmet finns erfarna instruktörer som ger dig ett personligt anpassat träningsprogram. Här kan du också göra en kroppsanalys som ger dig en uppfattning om ditt allmäntillstånd. Om du gör en analys vid flera tillfällen blir den en bra värdemätare på hur du lyckas i din träning. Massage och bastu ingår i Slottsskogsvallens utbud.  

Gruppträning
Nytt på Vallen är utökade tider med gruppträning. Välj mellan olika pass så som Box, Yoga, Cirkelträning, Zumba med flera. Via länken nedan till Slottsskogsvallens idrottscentrum hittar du mer utförliga passförklaringar.

Provträna kostnadsfritt i en vecka!
Just nu har du möjlighet att träna gratis under en vecka på Idrott & förenings alla motionsanläggningar. Erbjudandet gäller för dig och en vän under 2014. Åldersgräns är 16 år.

Träna tolv månader - betala för tio
Väljer du att köpa ditt träningskort med autogiro får du två månader gratis träning på köpet! Kontakta receptionen så hjälper de dig.

Vägbeskrivning

Slottsskogsvallens idrottscentrum