Drop in Rådgivning - Hälsa

I och vid Hälsorummet på Linnéstadens bibliotek kan du i höst träffa Hälsolots samt inbjudna gäster. Kom och ställ dina frågor. Hälsolots bjuder på äpplen. 4 tillfällen.

Arrangör:
Hälsolots Centrum Majorna-Linné i samverkan med Folktandvården Västra Götaland, Idrott- och föreningsförvaltningen och Volontär- och frivilligsamordningen Majorna-Linné.

Hälsolots lotsar
Hälsolots berättar om och svarar på frågor kring utbudet i höstprogrammet som erbjuder något för den fysiska, psykiska, sociala och existentiella hälsan. Hälsolots lotsar även till samverkansparters utbud.


Prata munhälsa
Rådgivningen gästas av Folktandvården. Kom och ta del av tips för bättre munhälsa och ställ dina frågor till en leg. tandhygienist.


Hitta rätt träning för dig
Inspireras till rörelse och hitta rätt träning för dig med hjälp av Idrott- och föreningsförvaltningen. Bland annat erbjuds gruppträning, gym både inne och ute, motionsspår och frisbeegolf med mera.


Gör skillnad - bli volontär!
Kom och träffa volontärsamordnaren i Majorna-Linné som berättar mer om hur du kan göra en insats för någon annan medmänniska och för dig själv.

 

VAR: Grupprum 1 och 3, Linnéstadens bibliotek, Första Långgatan 28 A

NÄR: Tisdagar kl. 12.30-14.00 (1, 8, 15 och 22 oktober 2019)

 

 

Drop in och kostnadsfritt!

 

Välkommen!

 


Drop in rådgivning - Hälsa (affisch)


◄ Tillbaka till kalendern