Älvsborgsbron

Sommaren i City

Utforska närområdet med Mariaträffen! Vi träffas på angiven plats och avslutar varje promenad med cafébesök för dem som vill. Vi promenerar även vid lätt regn, men vid ösregn har vi istället Öppet hus på Mariaffen kl. 11-14.

Arrangör: Mariaträffen

 

29 juni - Promenad längs Linnégatan till Skansen Kronan och fika på café. Kanske fortsätter vi till Haga? Start Linnéplatsen, mål Haga.

6 juli - Utomhusträff med Sjöfartsmuseet. Hur går det med renoveringen och vad komer vi få uppleva när de öppnar i december? Vi tittar även in i Gatenhielmska reservatet och avslutar med fika på ett café. Start Sjöfartsmuseet, mål café Zenith.

13 juli - Promenad i Slottsskogen där vi skådar djur och gamla stugor. Vi avrundar med fika med utsikt över Stora dammen. Start och mål vid glasskiosken framför Villa Belparc.

20 juli - ingen promenad då Mariaträffen är stängd

27 juli - En tur på älven. Vi åker tur och retur från Klippan till Lilla Bommen med vändande båt och promenerar sedan till Klippans konstcafé för fortsatt njutning vid vattnet! Start Klippans färjeläge, mål Klippans Konstcafé.

3 augusti - Promenad och fika i prunkande Botaniska trädgården. Start och mål vid entrén till Botaniska.

 

Ingen föranmälan, det är bara att dyka upp.

 

Välkommen!

 

Mariaträffen på Facebook


◄ Gå till kalendern