Livsviktiga snack

Livsviktiga snack

Tillsammans med Suicide Zero bjuder Göteborgs Stad nu in föräldrar med barn i åldrarna 9-12 år till denna digitala föreläsning. Livsviktiga snack är ett initiativ av Suicide Zero och en del i organisationens suicidpreventiva arbete. Forskning visar nämligen att ju tidigare barn lär sig att uttrycka sig och prata om känslor, desto bättre klarar de av tonårens och livets stora utmaningar. I denna föreläsning får du ta del av kunskap, verktyg och tips om hur du som förälder kan rusta ditt barn för livet och skapa närmre relationer längs vägen.

Föreläsningen är framtagen utifrån materialet i den kostnadsfria boken Livsviktiga snack som Suicide Zero skickade ut till 117 500 föräldrar i Sverige i maj 2020. Läs mer och ladda ner fritt på livsviktigasnack.se

Arrangör: Familjecentrerat arbete i Göteborg Stad

 

NÄR: Onsdag 30 november kl. 19:30–21:00
VAR: Digital föreläsning – Anslut till sändning - Join broadcast 
 
Föreläsningen livesänds genom Microsoft Teams och kan ses på webben, i appen Teams på smartphone/tablet samt i programmet Teams på datorn. Deltagare är anonyma och ej synliga för andra. Textning aktiveras genom knappen Liveundertexter (CC). Då maskinöversättningen tillhandahålls av Microsoft kan vi inte svara för kvalitén på översättningen.
 
 
Föreläsningen är kostnadsfri och ingen anmälan krävs.
 
 
Föreläsningen kan maskintextas på svenska samt automatiskt maskinöversättas till engelska, arabiska, kinesiska (förenklad), rumänska, polska & BKS.
 
 
Välkommen!
 
 
 
 

◄ Gå till kalendern