Dansande tjej på äng

Dansa dansleden

OBS! Aktiviteten är nu dessvärre fullsatt!

 

Längtar du efter att dansa, röra dig och samtidigt upptäcka nya platser i Göteborgs centrum? Var med om något unikt, dansa Dansleden med oss!
Är du i åldern 0-100 år och längtar efter att dansa, röra dig och samtidigt upptäcka nya platser i Göteborgs centrum? Då har du nu chansen om att få vara med om något unikt!


Arrangör: Generationsmöten bjuder in dig att tillsammans med koreograf och danspedagog Elin Hermansson att under fyra söndagar besöka fyra olika platser som bjuder på allt ifrån inspirerande konstverk, fängslande historier, till vackra naturupplevelser. Varje plats bjuder upp till dans på sitt alldeles egna sätt.

Om dansprojektet
Dansprojektet DANSLEDEN är ett utforskande i hur olika platser kan inspirera till rörelse, uttryck och gemenskap. Vad sker när vi TILLSAMMANS, oavsett ålder, får möjlighet att stanna upp och ta in vår omgivning genom våra sinnen och rörelser?

DANSLEDEN är ett dansprojekt inom genren site-specific art, dvs platsspecifik konst. Begreppet är etablerat inom konst och kulturvärlden och innebär att konst, musik, dans skapas, utforskas på eller för en specifik plats.

Bjud med din son, dotter, kusin, farmor eller varför inte grannen på detta dansäventyr! Ingen tidigare danserfarenhet krävs!

 

NÄR: Måndagar kl. 17.30-19.00 (start 25 april och pågår fram till 30 maj 2022)

VAR: Olika platser runt om i centrala Göteborg, meddelas vid anmälan.
DANSLEDEN innehåller blandad terräng med begränsad framkomlighet på sina ställen.

 

Klädsel: Bekväm klädsel som är lätt att röra sig i.

 

Aktiviteten är kostnadsfri men kräver anmälan.

 

Anmälan: generationsmoten@socialcentrum.goteborg.se

Du anmäler dig till samtliga tillfällen.

 

Välkommen!

 

Generationsmöten

 


◄ Gå till kalendern